Agilia Open Space Session 2015

ve spolupráci se společností AVG, jsme pro Vás připravili formát, který umožňuje systematickým způsobem vytvářet a vyhledávat zajímavé diskuze. Stačí si jen na začátku položit otázku „Jaké téma se musí rozebrat, abych z této konference odcházel spokojený?“.

Toto téma napíšete na papír, jednou větou ho představíte ostatním účastníkům a v dopředu určeném časovém bloku v rámci konference se setkáte se všemi, které toto téma zajímá a jsou pro tuto oblast nejvíce kvalifikovaní a kompetentní.

Open Space Brno 2015

Open Space Session

Open Space vytváří prostředí pro řešení problémů, tvořivost, týmovou práci a inovace. Vzniklé dotazy je možno řešit intenzivně, v krátkém čase v malých i větších skupinkách.

Hlavní výhody akce vidím v tom, že budete řešit na akci jen témata, která Vás opravdu zajímají. Na Agilia Open Space Session se setkáte z kolegy z různých společností z České a Slovenské republiky a získáte mnoho pohledů na jednu věc. Naším cílem je, abyste si odnesli nápady, odpovědi na Vaše otázky, doporučení i plány na další činnosti. V neposlední řadě si vyzkoušíte tento zajímavý formát.

V průběhu akce se o Vás postaráme, zajistíme Vám výbornou kávu, občerstvení a oběd.

Zajistěte si své místo včas, kapacita je omezena.

 

About author: Jaroslava Ceplechova is Program Manager at Aguarra and organizer of Agilia Conference and Agilia Budapest conference.

Categories